Garage Conversion - Landkey 2007

About the project

This garage converstion in Landkey, Nr. Barnstaple was undertaken in 2007.

The original garage was flat roofed with single skin walls.

The flat roof was removed and the front wall was built up so that the main roof could be tied in to the existing tiled roof. All the internal walls and floors were insulated to current building regulations. All the internal floors were replaced, the walls were plasterboarded and skimmed. Skirting boards and doors were fitted, before the walls and ceiling were painted with emulsion and woodwork gloss painted.

Liason with Planning and Building departments were undertaken on behalf of the customer and a fully qualified Electrician was contracted for the electrical work.

Key Features

Do you like what you see? Get in touch